Κυ01172021

ΑνανέωσηΠα, 15 Ιαν 2021 7pm

6 τύποι αντρών που πρέπει να ξεκόψεις μια και καλή να στέλνεις μηνύματα μαζί τους!

Το φλερτ μέσω μηνυμάτων υποτίθεται ότι είναι μία ευχάριστη διαδικασία και για τους δύο, σωστά; Η λογική λέει ναι. Είτε τυχαίνει να γνωρίσεις κάποιον μέσω social media είτε έχει παιχτεί κάτι μεταξύ σας και τα λέτε από μηνύματα, είναι ένας καλός τρόπος για να γνωριστείτε, να λάμψει το πρόσωπό σας από χαμόγελο και να βγάλεις τα συμπεράσματα σου αν έχετε κοινό μέλλον ή δε θα τραβήξει για πολύ.

Τι γίνεται όμως όταν φορά με τη φορά η συνομιλία σας, καταλήγει σε παταγώδη αποτυχία και ο τύπος που βρίσκεται στην άλλη άκρη αποδεικνύεται μάπα το καρπούζι; Η λογικά λέει ξανά, πως πρέπει να ξεκόψεις asap. Εσύ όμως δε λες να το κάνεις. Απ’ το ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα, αφού…

Κορίτσια μου, είναι ορισμένοι που όχι απλά δεν πρέπει να τους μιλάτε, αλλά να μην τους πλησιάζετε ούτε στο ένα μέτρο. Ναι, τόσο σκληρές και αποφασιστικές πρέπει να είστε, εκτός κι αν έχετε χρόνο για χάσιμο, οπότε πάω πάσο. Είναι λοιπόν μερικοί τύποι που θα πρέπει να αποφεύγετε όπως ο διάολος το λιβάνι. Με το που δείτε τα πρώτα σημάδια στη συμπεριφορά τους, κατευθείαν εξαφανιστείτε, να γλιτώσετε μία ώρα αρχύτερα.

Κι αν αναρωτιέσαι ποιοι είναι αυτοί με τους οποίους πρέπει να σταματήσεις να στέλνεις μηνύματα, ιδού:

1 | Μ’ εκείνον που ασχολείται μόνο με τον εαυτό του

Είναι ορισμένοι ρε παιδί μου, που δεν ενδιαφέρονται καθόλου για τους άλλους και νομίζουν ότι τα πάντα περιστρέφονται γύρω από τους ίδιους. Δεν είναι δύσκολο να αναγνωρίσεις έναν εγωιστή, γιατί συνέχεια μιλάει για τον εαυτό του. Ανάθεμα κι αν σ’ έχει ρωτήσει μια φορά πώς ήταν η μέρα σου, πόσο μάλλον να μπει στον κόπο να μάθει περισσότερα για εσένα. Εάν έχεις πέσει λοιπόν πάνω σε τέτοια περίπτωση, θα σου έλεγα να την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια, γιατί δε θα περάσεις καλά. Το θέμα είναι να μιλάμε και να έχουμε επαφή με ανθρώπους που ενδιαφέρονται για εμάς. Όχι να μας πρήζουν με τα δικά τους και να μην ακούνε ποτέ τα δικά μας!

 

2 | Μ’ εκείνον που σε γράφει και απαντάει όποτε να ‘ναι

Αν με ρωτάς, δεν έχω χειρότερο. Υπάρχουν ορισμένοι τύποι που το κάνουν αυτό κατ’ εξακολούθηση, ακόμη κι αν όλη μέρα είναι μ’ ένα κινητό στο χέρι. Σου μιλάνε, σου δίνουν λίγο τυράκι και μετά εξαφανίζονται για ώρες, μέχρι να τους έρθει ξανά η όρεξη να απαντήσουν στα μηνύματά σου. Κατά 99% να ξέρεις ότι αυτοί οι τύποι μιλάνε με πολλές κοπέλες, οπότε έχουν εναλλακτικές, γι’ αυτό και νιώθουν την ασφάλεια να απαντάνε όποτε γουστάρουν. Δε νομίζω ότι σου αξίζει τέτοια αντιμετώπιση. Σπαταλάς χρόνο και ενέργεια για το τίποτα, girl.

3 | Μ’ εκείνον που σε κάνει να αναρωτιέσαι τι ακριβώς έχετε 

Μιλάς με έναν άνθρωπο για αρκετό διάστημα, αλλά στο τέλος της ημέρας δεν μπορείς να προσδιορίσεις τι σκ@τά έχετε. Όχι γιατί δεν το έχετε συζητήσει ακόμα, αλλά γιατί η συμπεριφορά και η στάση του απέναντί σου άλλα δείχνουν τη μία μέρα και άλλα την άλλη. Οκ φίλοζ, όταν αποφασίσεις τι ζητάς και πάψεις να το βλέπεις σαν παιχνιδάκι, τα ξαναλέμε! Μην επιτρέψεις, λοιπόν, σε κανέναν να σου συμπεριφέρεται ανάλογα με τα κέφια του και να σε αφήνει με αμέτρητα κενά σχετικά με αυτό που παίζει μεταξύ σας.

 

4 | Μ’ εκείνον που το πάει όλο στο sexting

Το να μιλάει κάποιος 24/7 για το σεξ, μπορεί να γίνει απίστευτα ενοχλητικό. Φυσικά και θα το πιάσετε κι αυτό το θέμα, αλλά όχι και συνέχεια ρε φίλε. Υπάρχουν στιγμές που ίσως να μην είσαι στις καλές σου, να μην έχεις όρεξη, να θες να κάνεις μία ουσιαστική συζήτηση, να πεις τον πόνο σου. Όταν ο άλλος όμως έχει υψώσει τοίχο και σου έχει δώσει να καταλάβεις ότι δε θέλει να σπαταλήσει χρόνο πέρα από το sexting, τότε θα πρέπει να αποφασίσεις αν θες να εξακολουθήσεις να μιλάς με αυτόν ή όχι.

Σε κανέναν δεν πρέπει να επιτρέπεις να σου μιλάει ή να σου φέρεται άσχημα. Καταλαβαίνω να θέλεις να παίρνεις επιβεβαίωση, αλλά στο τέλος πάντα εσύ και ο εαυτός σου θα είστε. Κάνε στην άκρη τις ανασφάλειες που έχεις και βγάλε προς τα έξω την αυτοπεποίθησή σου. Δεν υπάρχει κανένα νόημα να συνομιλείς με ένα άτομο που κάθε φορά καταλήγεις με τσακισμένη την ψυχολογία σου και σε κάνει να νιώθεις άσχημα για τους χι, ψι λόγους. Άμα δεν είσαι ευδιάθετη και χαρούμενη όταν μιλάς μαζί του, ποιο το νόημα να συνεχίσεις να το κάνεις;

 

6 | Μ’ εκείνον που σε θυμάται όποτε μεθάει

Ντάξει, αυτός παίζει να είναι χειρότερος κι από εκείνον που θέλει να μιλάει μόνο για το σεξ. Και είναι χειρότερος γιατί δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν έχεις να κάνεις με σοβαρό άτομο, αλλά με έναν επιπόλαιο τύπο που μόνο μεθυσμένος βρίσκει το κουράγιο να στείλει σε μία κοπέλα έχοντας συγκεκριμένους σκοπούς. Κατάλαβε ότι αξίζεις πολλά περισσότερα από το να είσαι το στάνταρ μήνυμα μετά το τρίτο σφηνάκι.