Πε01282021

ΑνανέωσηΠε, 28 Ιαν 2021 7am

“Αρπάχτηκαν” για χρυσές λίρες στον “Πελεκάνο”

Σκηνές απείρου κάλλους το πρωί της περασμένης Κυριακής σε διαμέρισμα τετάρτου ορόφου πολυκατοικίας κοντά στον «Πελεκάνο». Η σύζυγος ανοίγοντας το μικρό χρηματοκιβώτιο ανακάλυψε ότι είχαν κάνει φτερά τριάντα λίρες και οι υποψίες πήγαν αμέσως στον σύζυγο, ο οποίος έχει και το μικρόβιο του τζόγου.

Άρχισε να τον ξυπνά, αλλά αυτός συνέχιζε να κοιμάται. Έβαλε τις φωνές, αναστατώθηκε η πολυκατοικία και ένα αντρόγυνο από παρακείμενο διαμέρισμα έτρεξε να δει τι συμβαίνει. Σε έξαλλη κατάσταση η σύζυγος άρχισε να περιγράφει και να καταγγέλλει για κλοπή τον άντρα της, ο οποίος στο μεταξύ, για να μην τον ενοχλούν, είχε κλειδώσει την κρεβατοκάμαρα.

Νέα ένταση, σπρωξιές στην πόρτα, φωνές με τους γείτονες να μην μπορούν να την ηρεμήσουν. Την προσκάλεσαν και πήγε μαζί τους στο σπίτι τους όπου εκεί τους εκμυστηρεύθηκε ότι πριν από ένα χρόνο είχε πουλήσει χρυσαφικά της, σε ενεχυροδανειστήριο.
Μόλις τον πίεσε, το ομολόγησε, ενώ, αφού πήρε δανεικά από την μητέρα της, κατάφερε με μεγάλη προσπάθεια να της επιστραφούν. Θέλετε και την κατάληξη; Την Δευτέρα επισκέφθηκε εξάδελφό της δικηγόρο για να ξεκινήσει τις διαδικασίες διαζυγίου!