Πε01282021

ΑνανέωσηΠε, 28 Ιαν 2021 5am

Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Νατάσας Ράγιου! Φουλ ερωτευμένη η πρώην βουλευτής

Ένα νέο κεφάλαιο έχει ανοίξει στη ζωή της Νατάσας Ράγιου. Η δημοσιογράφος και πολιτικός είναι ερωτευμένη και ευτυχισμένη στο πλευρό του Giovanni Faliero εδώ και 2,5 χρόνια! Γνωρίστηκαν σε ένα εστιατόριο στην Πάτρα όπου έμεναν και οι δυο. Εντυπωσιάστηκε από την εμφάνισή της και προσπάθησε να την προσεγγίσει. Εκείνη δεν έδωσε σημασία στην αρχή, αλλά εκείνος τη διεκδίκησε και τελικά το ιταλικό ταμπεραμέντο του την κέρδισε.

Είναι πετυχημένος αρχιτέκτονας και διακοσμητής ενώ η μητέρα του κατάγεται από την Πάτρα. Από την άλλη, ο πατέρας του κατάγεται από την υπέροχη Βενετία.  Μάλιστα της έχει κάνει ήδη πρόταση γάμου στην Ιταλία και εκείνη χωρίς πολύ σκέψη είπε το i do! To ζευγάρι προγραμμάτιζε να παντρευτεί στην αγαπημένη του ιταλική πόλη το Ποζιτάνο, αλλά η πανδημία του κορονοϊού τους άλλαξε τα σχέδια αφού προτίμησαν να κάνουν το γάμο τους κάποια άλλη στιγμή έτσι ακριβώς όπως τον ονειρεύτηκαν.

Η γνωστή δημοσιογράφος έχει μια υπέροχη και ουσιαστική σχέση με τον πρώην σύζυγό της Αλέξη Μετζελόπουλο, με τον οποίο μοιράζονται την αγάπη και το ενδιαφέρον τους για τον μονάκριβο γιο τους Φάνη που σπουδάζει στο εξωτερικό. Τις ίδιες καλές σχέσεις όμως έχει η Νατάσα και με τη νυν σύντροφο του πρώην συζύγου της!

Η πρώην βουλευτής παντρεύτηκε τον Αλέξη Μετζελόπουλο το 1999 σε ένα όμορφο γάμο με λαμπερούς καλεσμένους. Μια φιλική και όμορφη σχέση έχει ξεκινήσει και ο Τζιοβάννι με τον γιο της Νατάσας Φάνη κάτι που κάνει ακόμα πιο χαρούμενη τη Νατάσα γιατί έχει μεγάλη αδυναμία στο μοναχογιό της.