Πε01282021

ΑνανέωσηΠε, 28 Ιαν 2021 7am

Έφυγε από τη ζωή στα 49 του o διάσημος DJ Erick Morillo

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στα 49 του μόλις χρόνια ο DJ, Erick Morillo, που ήταν παγκοσμίως γνωστός κυρίως για το hit του 1993 «I Like To Move It». Ο διάσημος Αμερικανός μουσικός παραγωγός και DJ βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στη Φλόριντα το πρωί της Τρίτης. Η αιτία θανάτου δεν έχει γνωστοποιηθεί προς το παρόν.

«Το αστυνομικό τμήμα ερευνά τον θάνατο του κ. Erick A. Morrillo» ανέφερε εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας.

Ο αιφνίδιος θάνατός του Morillo, ήρθε έναν μόλις μήνα μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση γυναίκας, υπόθεση η οποία βρισκόταν πλέον στα χέρια της δικαιοσύνης. Την Παρασκευή, μάλιστα, επρόκειτο να παραστεί σε ακροαματική διαδικασία.

Η γυναίκα είχε καταγγείλει πως τον περασμένο Δεκέμβριο ο Erick Morillo την κακοποίησε σεξουαλικά στο σπίτι του, αφού πρώτα την είχε ναρκώσει. Τις κατηγορίες αυτές ο ίδιος ο Morillo τις αρνούνταν.

Ο Erick Morillo αναδείχθηκε τρεις φορές νικητής του DJ Best House DJ Awards και τρεις φορές νικητής του Best International DJ.

Ήταν για πολλά χρόνια εξαρτημένος από τις ναρκωτικές ουσίες. Ο ίδιος μάλιστα είχε αποκαλύψει πως χρειάστηκε να νοσηλευτεί τρεις φορές εξαιτίας των παρενεργειών που δημιούργησε στον οργανισμό του η παρατεταμένη χρήση ουσιών.