Δε11232020

ΑνανέωσηΔε, 23 Νοε 2020 7pm

Ερωτικό τρίο με τραγουδίστρια, συνάδελφό της και πασίγνωστο ηθοποιό!

Η «πέτρα του σκανδάλου» του παραδοσιακού τραγουδιού το έχει «δίπορτο», καθώς μοιράζεται το κρεβάτι της παράλληλα με τους δύο γοητευτικούς άντρες της showbiz! Το… ωραίο και πικάντικο όμως είναι πως τόσο ο διάσημος αοιδός, που έχει πολλές κατακτήσεις στο βιογραφικό του, όσο και ο πρωτοκλασάτος ηθοποιός, που χαίρονται στο κρεβάτι την «καυτή» νεαρή, η οποία εμφανίζεται πάντα στις πίστες με τη συνοδεία κλαρίνου, δεν γνωρίζουν τίποτα για την παράλληλη ερωτική της δραστηριότητα.

Η πρώτη γνωριμία του τραγουδιστή με την κατά πολύ νεότερη συνάδελφό του έγινε μέσω facebook και οι δύο συνάδελφοι ξεκίνησαν αρχικά να ανταλλάσσουν μηνύματα σχετικά με τη δουλειά, ενώ ο έμπειρος ερμηνευτής έδινε συμβουλές στην τραγουδίστρια για τα μυστικά της επιτυχίας και της μεγάλης καριέρας.

Μέρα με τη μέρα, η οικειότητα μεγάλωσε και πέρασαν και στα πιο προσωπικά. Μάλιστα, την κάλεσε και στο κέντρο όπου εμφανιζόταν τότε, πρώτο τραπέζι, όλα κερασμένα. Εκείνη σαφώς και δεν έχασε την ευκαιρία, πήρε δυο τρεις φίλες της και πήγαν μαζί. Μόλις την είδε ο τραγουδιστής, τη σήκωσε στην πίστα, τη σύστησε ως συνάδελφο και είπαν μαζί μερικά τραγούδια.

Το ειδύλλιο με τον ζεν πρεμιέ της τηλεόρασης

Σε μια έξοδό της στο θέατρο όμως, η νεαρή τραγουδίστρια «έκαψε» καρδιές. Ανάμεσα σε αυτές και πασίγνωστου ζεν πρεμιέ της τηλεόρασης.

Γρήγορα η φλόγα… φούντωσε και οι δυο τους δεν άργησαν να γίνουν ζευγάρι. Με μια μικρή λεπτομέρεια: Κρυφά και παράνομα καθώς η τραγουδίστρια δεν έχει καμία διάθεση να χωρίσει με τον συνάδελφό της!

 

 

Πηγή: Εφημερίδα Espresso