Τε05272020

ΑνανέωσηΔε, 25 Μαϊ 2020 11pm

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Η κόρη της τραγουδίστριας… που κάνει βίζιτες!

Σάλος έχει προκληθεί με τις «πιπεράτες» νυχτερινές δραστηριότητες της 18χρονης κόρης τραγουδίστριας της ελληνικής σόουμπιζ που εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο της δυτικής Ελλάδας, καθώς η εντυπωσιακή νεαρή φέρεται ότι έχει πιαστεί στα δίχτυα κυκλώματος πορνείας και κυκλοφορεί από κρεβάτι σε κρεβάτι, με ιδιαίτερη προτίμηση σε αυτά ηλικιωμένων κυρίων με… βαθιά τσέπη!

Το όνομα της καλλίγραμμης φιγουράρει πρώτο στα ροζ ραντεβού που κλείνονται σε πολλές περιοχές, καθώς η νεαρή ηλικία της, το φρέσκο παρουσιαστικό της με τα όμορφα χαρακτηριστικά και το σφιχτοδεμένο της κορμί αποτελούν συνδυασμό – δυναμίτη που την έχει κάνει περιζήτητη. Καθ’ ολη τη διάρκεια της ημέρας, βέβαια, κανείς δεν μπορεί να φανταστεί ότι η κοπέλα με το προκλητικό ντύσιμο είναι ικανή τα βράδια να χαρίζει αξέχαστες στιγμές σε εύπορους -αλλά πολύ μεγαλύτερούς της- άνδρες, που πληρώνουν όσο όσο για μια νύχτα μαζί της, όπως αναφέρουν πληροφορίες.

Τα νυχτοπερπατήματα της 18χρονης δεν άργησαν να αντιληφθούν ορισμένοι από τους φίλους αλλά και τους συγγενείς της τραγουδίστριας, η οποία έχει μεγαλώσει την κόρη της ολομόναχη. Μάλιστα, όταν η κοπέλα ήταν πιο μικρή, η μητέρα της αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και με πολλή δυσκολία κατάφερνε να τα φέρνει βόλτα και να φροντίζει ώστε να μη λείπει τίποτα στη μοναχοκόρη της. Ευτυχώς, βοηθούσαν όπως μπορούσαν άτομα από το στενό φιλικό περιβάλλον, αλλά και κάποιοι γείτονες που γνώριζαν το πρόβλημα. Ορισμένοι πρόσφεραν λίγο φαγητό σε μάνα και κόρη, άλλοι φρόντιζαν να βρίσκουν δουλειά στη μητέρα και, γενικά, δεν άφηναν τις δύο γυναίκες μόνες και απροστάτευτες.

Η μικρή, μπαίνοντας στην εφηβεία, παρέμεινες σεμνή και υπάκουη, όταν όμως έκλεισε τα 16 άρχισε να αλλάζει συμπεριφορά. Το έως τότε απλό ντύσιμό της, που αποτελούνταν από τζιν και μακό μπλουζάκια, άλλαξε. Στην γκαρνταρόμπα της μπήκαν πιο σέξι και προκλητικά ρούχα, που άφηναν λίγα στη φαντασία όσων την έβλεπαν. Η έφηβη άρχισε να βγαίνει πιο τακτικά έξω και οι βραδινές έξοδοι πλήθυναν. Οι αλλαγές αυτές παραξένεψαν τους γείτονες, οι οποίοι τη γνώριζαν από πιτσιρίκι και τη φρόντιζαν σαν δικό τους παιδί.

 

Η μητέρα της γνωρίζει τα πάντα αλλά κάνει τα στραβά μάτια

Παρά τις προσπάθειες να την πλησιάσουν, όμως, «έτρωγαν» πόρτα, αφού και ο χαρακτήρας της κοπέλας είχε αλλάξει και για αυτούς είχε γίνει πλέον μια ξένη. Κάποιοι,  προσπάθησαν να λύσουν το μυστήριο ακολουθώντας τη διακριτικά κάποια βράδια. Έτσι, διαπίστωσαν με έκπληξη ότι το άλλοτε αθώο και χαμογελαστό κοριτσάκι, που τους χάριζε απλόχερα αγκαλιές, είχε «μεταλλαχθεί» σε μια αγέλαστη και πρόστυχα ντυμένη νεαρή γυναίκα, με ψηλοτάκουνες γόβες, που δεν είχε καμία σχέση με εκείνη που γνώριζαν.

Μάλιστα, ένας από τους γείτονες «άσπρισε» όταν είδε τη 18χρονη να «φορτώνεται» σε πολυτελή αυτοκίνητα, μέσα στα οποία βρίσκονταν άντρες πολλές δεκαετίες μεγαλύτεροι από αυτή. Δεν ήταν δύσκολο να καταλάβουν τι γινόταν και για αυτό ενημέρωσαν τη μητέρα της, η οποία κάθε άλλο παρά ενδιαφέρον έδειξε, με συνέπεια η κόρη της να έχει βουλιάξει τόσο βαθιά στον βούρκο, που η διάσωσή της φαντάζει πια πολύ δύσκολη. Οι κακές γλώσσες λένε ότι η μητέρα της, που γνωρίζει τα πάντα, εκμεταλλεύεται την κατάσταση, καθώς της αρέσει η καλή ζωή την οποία απολαμβάνει με τα χρήματα που βγάζει η μικρή πουλώντας το κορμί της.