Δε07222019

ΑνανέωσηΣα, 20 Ιουλ 2019 9pm

Χαμηλό επίπεδο υπηρεσιών στους οίκους ανοχής της Πάτρας - Κι όμως υπάρχει βαθμολογία

Μέτριες φαίνεται ότι είναι οι επιδόσεις των «ροζ σπιτιών» στην Πάτρα, σύμφωνα με τη βαθμολόγηση των ερωτικών υπηρεσιών που προσφέρουν από τους πελάτες τους. Συγκεκριμένα, σε ιστοσελίδα που απευθύνεται στους λάτρεις των οίκων ανοχής, οι χρήστες της έχουν τη δυνατότητα να αξιολογούν σε πανελλαδικό επίπεδο τις πάσης φύσεως παρεχόμενες ερωτικές υπηρεσίες.  

Η αξιολόγηση των οίκων ανοχής που λειτουργούν στην Πάτρα, με άριστα το δέκα, κυμαίνεται από το 5,4 έως το 6,6.

Κανένα «ροζ σπίτι» της πόλης δεν παίρνει μεγαλύτερο βαθμό, ενώ τα τέσσερα στα πέντε παίρνουν κατά μέσο όρο 6 και.. κάτι, προφανώς μετά λόγου γνώσεως από τους πελάτες τους, οι οποίοι θα περίμεναν μάλλον καλύτερα πράγματα συγκριτικά και με το κόστος της επίσκεψης που φτάνει έως και στα 30 ευρώ.

 

ΕΓΙΝΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

 Αλλά και οι οίκοι ανοχής στην Αθήνα δεν κάνουν τη διαφορά εις βάρος αυτών της Πάτρας. Και οι εκεί πελάτες, όχι μόνο δεν είναι ευχαριστημένοι από το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών, αλλά είναι τόσο δυσαρεστημένοι που έφτασαν στο σημείο να προχωρήσουν σε αποχή το προηγούμενο Σαββατοκύριακο σε ένδειξη διαμαρτυρίας, με το σχετικό κάλεσμα να γίνεται συντονισμένα μέσω του διαδικτύου και να φέρεται ότι είχε ανταπόκριση!

Σ’ αυτό διαβάσαμε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

«Μετά από λαϊκή απαίτηση εμείς οι γνήσιοι μπουρδελιάρηδες της Αθήνας κηρύττουμε αποχή από τους οίκους των 20 ευρώ το Σάββατο και την Κυριακή 6 και 7 Απριλίου, διαμαρτυρόμενοι για:

*Τις άθλιες υπηρεσίες ξεπέτας – φόλας.
*Το ασφυκτικό δεκάλεπτο μέχρι το χτύπημα της πόρτας.
*Τις άθλιες συμπεριφορές από ιερόδουλες και τσατσάδες που μας έχουν για βόδια.
*Την ξεπερασμένη και μη φιλική αισθητική των οίκων που δεν συντελεί ούτε στην ευχάριστη αναμονή μας στο σαλόνι, ούτε στην κορύφωση της λίμπιντο στο δωμάτιο. Επίσης πολλές φορές είναι υπερβολικά χαμηλός ο φωτισμός στα δωμάτια.

Τέλος, διαμαρτυρόμαστε για την έλλειψη ανανέωσης των εργαζομένων, αντιλαμβανόμενοι τη δυσκολία να βρεθούν όμορφες και εργατικές κοπέλες που να θέλουν να έρθουν στην χρεοκοπημένη Ελλάδα.

Ο συνδυασμός των παραπάνω προβλημάτων σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί την τιμή των 20 ευρώ. Δεν αξίζει ούτε 5 ευρώ, πόσο μάλλον ένα ολόκληρο μεροκάματο, και ήρθε ο καιρός όλοι εμείς που έχουμε αυτό το όμορφο, ρομαντικό και αρχαιοπρεπές χόμπι, εμείς οι εραστές των κοριτσιών των φαναριών, να διεκδικήσουμε την αξιοπρέπεια μας!».