Δε07222019

ΑνανέωσηΣα, 20 Ιουλ 2019 9pm

ΠΑΤΡΑ: "Αρπάχτηκαν" μια μπαργούμαν και μια δημοσιογράφος σε καρναβαλικό party

Της κακομοίρας έγινε σε καρναβαλικό πάρτι μεταξύ μίας γυναίκας, γνωστής από τον χώρο της νύχτας και μίας εργαζόμενης σε μέσα μαζικής ενημέρωσης της πόλης. Μόνο που δεν απειλήθηκε επεισόδιο και ευτυχώς με παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων… το επεισόδο έληξε μετά από μερικά λεπτά!

Η εργαζόμενη σε μέσα ενημέρωσης είχε μεταβεί σε πολυχώρο διασκέδασης μαζί με τον σύντροφό της όταν ξαφνικά… έπεσε πάνω στην άλλη γυναίκα! Ήρθαν «ενώπιος ενωπίω» σε απόσταση λίγων μέτρων και τότε η δεύτερη της έκανε νόημα πως «αν ξαναπεί κάτι γι αυτήν θα της κόψει το λαρύγγι»! Η εργαζόμενη σε μέσα μαζικής ενημέρωσης στην κυριολεξία τα ‘χασε, αφού δεν είχε κανέναν λόγο να πει τον παραμικρό για μία γυναίκα που ήταν απλώς γνωστή και ουδέποτε είχαν σχέση! Μάλιστα επειδή δεν άκουσε τι ακριβώς είπε πήγε πιο κοντά! Και την ρώτησε τι συνέβη! Και τότε χωρίς να την προλάβει, η εργαζόμενη σε μπαρ την άρπαξε από το χέρι, της «έμπηξε» τα νύχια στον καρπό, την μάτωσε στην κυριολεξία και της πέταξε το ποτήρι που κρατούσε με ποτό… πάνω στο φόρεμα της! Η εργαζόμενη στα μέσα μαζικής ενημέρωσης τα ‘χασε! Θύμωσε και με την σειρά της πέταξε και εκείνη το ποτό πάνω στο φόρεμα της άλλης. «Θα σε γα….» της είπε τότε η μπαργούμαν και άρπαξε και άλλο ποτό από την παρέα της και της το ‘χυσε πάνω της. Ε τότε παρενέβησαν οι άνδρες. Ο σύντροφος της πρώτης την απομάκρυνε και έφυγαν από το πάρτι αφού η μπαργούμαν την είχε «περιλούσει» με δύο ποτά!

Πληροφορίες αναφέρουν πως η εργαζόμενη στη νύχτα είχε ακούσει από κάποιους πως η συγκεκριμένη γυναίκα την δυσφημούσε για την συμπεριφορά στο χώρο εργασίας κάτι που η πρώτη όχι μόνο αρνείται κατηγορηματικά αλλά διαρρηγνύει τα ιμάτιά της με την απλή δικαιολογία… πως ούτε καν την γνωρίζει!