Πε09212017

ΑνανέωσηΤε, 27 Σεπ 2017 6pm

Έγινε της κακομοίρας σε τράπεζα της Πάτρας - Δύο (πρώην) συμπεθέρες κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια!

Άνω κάτω έκαναν δύο γυναίκες υποκατάστημα της Εθνικής τράπεζας στην Πάτρα! Ο απίστευτος καυγάς έλαβε χώρα μεταξύ δύο γυναικών που υπήρξαν συμπεθέρες και οι οποίες ξέφυγαν της κατάστασης αποδίδοντας η μία στην άλλη χαρακτηρισμούς που έκαναν τους πελάτες να κοκκινίσουν. Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας με μια τράπεζα γεμάτη κόσμο! 

Οι δύο γυναίκες αν και στην αρχή χαιρετήθηκαν με τα τυπικά στην συνέχεια εκδήλωσε η μία στην άλλη την αντιπάθεια της και αυτό γιατί τα παιδιά τους, χώρισαν.

Φωνές και βρισιές εκσφενδονίζονταν για την "άτιμη την κόρη σου, που άφησε τον γιο μου" και το "τραμπούκο τον γιο σου που δεν άφηνε το παιδί μου να ησυχάσει". 

Τα αίματα άναψαν και παρ'ολίγο να πιαστούν στα χέρια. Όλα αυτά βέβαια μπροστά στα μάτια πολλών πελατών που παρακλούθησαν την "σαπουνόπερα" που θύμισε τόλμη και γοητεία γελώντας αλλά και ανησυχώντας μήπως η κατάσταση ξεφύγει. 

Αφού η μία από τις δύο γυναίκες εξυπηρετήθηκε και αποχώρισε τα πράγματα ηρέμησαν με αυτή που έμεινε πίσω, να της "σέρνει τα εξ αμάξης" χαρακτηρίζοντας την, ξινή και ανακατώστρα.