Τρ01192021

ΑνανέωσηΤρ, 19 Ιαν 2021 11am

Αυτοί είναι οι λόγοι που το σεξ μας αρέσει περισσότερο το καλοκαίρι

Οι περισσότεροι θα ισχυριστούν το αντίθετο  - και μάλιστα με επιμονή. Θα πουν ότι το σεξπροφανώς είναι χίλιες φορές καλύτερο το χειμώνα, τότε που η ζέστη ευνοεί το «χουχούλιασμα» κάτω από το πάπλωμα, τότε που τα σώματα δεν κολλάνε από τον ιδρώτα, τότε που, δεδομένου ότι η τιμή του πετρελαίου έχει φτάσει στα ύψη,  έχεις ανάγκη ένα σώμα δίπλα σου για να ζεσταθείς. Η αλήθεια είναι πως το ρητό «κάνει κρύο –καιρός για δύο» και οι παραλλαγές του δεν βγήκαν τυχαία. Αν κάτσουμε όμως και τα βάλουμε κάτω, θα αντιληφθούμε πως το καλοκαίρι έχουμε περισσότερους λόγους να επιθυμούμε τον φίλο μας – και βέβαια το ίδιο ισχύει και για εκείνον. Γενικότερα όπως αναφέρει το joytv μπορούμε να πούμε ότι το σεξ είναι «παντός καιρού» και να το λήξουμε εδώ. Μιας και ανοίξαμε όμως το θέμα, ακολουθούν πέντε λόγοι που το καλοκαίρι ευνοεί το σεξ, με αφορμή τις ζέστες που άρχισαν να σφίγγουν:

Παίρνουμε εικόνες. Το καλοκαίρι όλοι φοράνε λιγότερα ρούχα. Οι άντρες αρκούνται σε στενά T-shirts που τονίζουν τα στιβαρά τους χέρια, τις ανοιχτές πλάτες και το καλογυμνασμένο στήθος, οι παραλίες γεμίζουν με σφιχτούς κοιλιακούς και γερά κορμιά που παίζουν ρακέτες και beach volley, ενώ ειδικά φέτος η τηλεόραση θα δείχνει κάθε μέρα όλη μέρα ποδοσφαιριστές. Φυσικά αυτό ισχύει και από την ανάποδη: Με τόσα πράγματα που θα βλέπει ο καλός σου όλο το καλοκαίρι, δεν θα χάσει ποτέ την έμπνευσή του!

Δεν κρυώνουμε. Εντάξει, την ώρα του σεξ δεν κρυώνεις ακόμα κι αν έξω χιονίζει. Κρυώνεις όμως λίγο πριν – και μάλιστα κάποιοι άντρες το χρησιμοποιούν και ως δικαιολογία για τις χαμηλές τους αποδόσεις. Το καλοκαίρι τέτοιου τύπου προβλήματα εξανεμίζονται. Αυτό επίσης σημαίνει ότι μπορείς να του βγάλεις τις κάλτσες κατά τη διάρκεια του σεξ αν σου χαλάνε την εικόνα και βέβαια, αφού κάνετε ότι κάνετε, να κοιμηθείτε γυμνοί όπως στις ταινίες.

«Εξωστρεφές σεξ». Ή αλλιώς, σεξ σε ανοιχτούς χώρους. Όσο να πεις, το «κάτι θα πιούμε και στο τέλος πιωμένοι/ κάνουμε μπάνιο γυμνοί» του Κηλαηδόνη δεν μπορεί να γίνει πράξη μέσα στο καταχείμωνο. Αλλά δεν είναι μόνο η θάλασσα: Μέχρι να αφαιρέσεις τα παλτά και τα μπουφάν στο πάρκο ή κάποιον άλλο εξωτερικό χώρο, θα ξημερώσει. Και βέβαια κάνει κρύο. Αλλά αυτό το ‘παμε και πριν.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. Το κλίμα και η ξεγνοιασιά των διακοπών, τότε που αδειάζεις από αρνητικές σκέψεις και ξεχνάς για λίγο τα άγχη της δουλειάς και το τρελό αφεντικό, δεν θα μπορούσε παρά να ευνοεί το σεξ. Επιπλέον, το δωμάτιο ενός ξενοδοχείου φέρνει νέα διάθεση. Αν δεν σε παίρνει να αλλάξεις σεξουαλικό παρτενέρ, άλλαξε μέρος!

Ανοιχτά μπαλκόνια και παράθυρα. Οι φαντασιώσεις είναι ιερές και μία από αυτές θέλει πολλούς να «φτιάχονται» στη σκέψη ότι κάποιος τους παρακολουθεί. Αν λοιπόν απέναντί σου δεν μένει μια 85χρονη χήρα ή ένα 7χρονο διαολάκι, άφησε τις κουρτίνες διάπλατες και δώσε στον κόσμο γκολ και θέαμα!