Τρ03022021

ΑνανέωσηΤρ, 02 Μαρ 2021 5am

GOING OUT

Του χρόνου μπούλες: Η παρέλαση των ονείρων!

Του χρόνου μπούλες: Η παρέλαση των ονείρων!

Τα όνειρά μας είναι η ζωή μας, κι επειδή φέτος  δεν μπορούμε να κάνουμε παρέλαση, ας ονειρευτούμε! Η ομάδα μας σε συνεργασία με την εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» συνδιοργανώνουν μια πρωτότυπη COVID FREE έκθεση, με συμμετέχοντες όλους εσάς!

Με «όπλα» τα όνειρα και την φαντασία μας, σκοπεύουμε να δημιουργήσουμε μαζί την «Παρέλαση των Ονείρων» του Πατρινού Καρναβαλιού 2021!

Η παρέλαση θα στηθεί σε κεντρικό σημείο της πόλης και θα είναι COVID free, για το λόγο αυτό θα είναι τοποθετημένη στη βιτρίνα καταστήματος και θα είναι ορατή μόνο εξωτερικά!

Η διάρκεια της, θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες και την καλλιτεχνική της ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ερχεται θεατρική παράσταση με τίτλο «Μια καρναβαλική ιστορία» στο

Ερχεται θεατρική παράσταση με τίτλο «Μια καρναβαλική ιστορία» στο

Στο πλαίσιο του προσανατολισμού του Πατρινού Καρναβαλιού 2021 «Τέχνες-Θεάματα» που συνδέει την κορυφαία διοργάνωση με τις Τέχνες και λόγω της υπάρχουσας κατάστασης εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, πρόκειται να προβληθεί μια πρωτότυπη διαδικτυακή θεατρική παράσταση με τίτλο «Μια καρναβαλική ιστορία» εμπνευσμένη από την καρναβαλική ιστορία της Πάτρας.

Για την προετοιμασία και βιντεοσκόπηση της παράστασης θα τηρηθούν όλα τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Η πρωτοτυπία της παράστασης συνίσταται σε μια διττή παράμετρο· αφενός στην τεχνική πρωτοτυπία με τη μορφή ραδιοπτικού θεάτρου και η δεύτερη αφορά τη σκηνοθετικ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η παράσταση «Ως πότε» από τον Σπινθήρα στα Παλαιά Σφαγεία

Η παράσταση «Ως πότε» από τον Σπινθήρα στα Παλαιά Σφαγεία

Μια εξαιρετική πρωτότυπη σατυρική θεατρική παράσταση είχε την τύχη να παρακολουθήσει το πλήθος των θεατών που προσήλθε το βράδυ της Παρασκευής 26 Σεπτεμβρίου στον υπαίθριο χώρο των Παλαιών Σφαγείων, στο πλαίσιο  του Καλοκαιρινού Φεστιβάλ Καρναβαλιού  Sparc που υλοποιείται από τις 21 έως τις 27 Σεπτεμβρίου 2020 και το οποίο χρηματοδοτείται από το επιχειρησιακό πρόγραμμα «Ευρωπαϊκή Εδαφική Συνεργασία – Interreg Greece – Italy 2014 – 2020».

Πρόκειται για την παράσταση «Ως πότε» από τον Σπινθήρα, που βασίστηκε στην ποίηση μια πρωτότυπη σατιρική θεατρική παράσταση βασισμένη σε ποιήματα του μεγαλύτερου σατυρικ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Με επιτυχία το αφιέρωμα του Χορευτικού Τμήματος του Δήμου Πατρέων στα παραδοσιακά καρναβάλια της Ελλάδος

Με επιτυχία το αφιέρωμα του Χορευτικού Τμήματος του Δήμου Πατρέων στα παραδοσιακά καρναβάλια της Ελλάδος

Στο πλαίσιο του «Φεστιβάλ Θεάτρου» που υλοποιείται από 21 έως 27 Σεπτεμβρίου και αποτελεί μια από τις δράσεις του έργου SPARC το οποίο χρηματοδοτείται από το επιχειρησιακό πρόγραμμα «Ευρωπαϊκή Εδαφική Συνεργασία – Interreg Greece – Italy 2014 – 2020», παρουσιάστηκε την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου με ξεχωριστή επιτυχία η δράση του Χορευτικού Τμήματος του Δήμου Πατρέων στην Αχάια Κλάους που αναστάτωσε ευχάριστα μεταμορφώνοντας την περιοχή σε πεδίο κεφιού αλλά και παρουσιάζοντας μια αυθεντικά παραδοσιακή στιγμή με την αναπαράσταση αποκριάτικων δρωμένων. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου Κώστα Πελετίδη και τ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πάτρα: Aκυρώνεται η συναυλία των Ασλανίδου και Χατζηγιάννη

Πάτρα: Aκυρώνεται η συναυλία των Ασλανίδου και Χατζηγιάννη

H Lifeworks Productions μετά τις πρόσφατες εξελίξεις στο θέμα του κορωνοϊού και τις αντίστοιχες ανακοινώσεις των δήμων και της περιφέρειας, όπως και με την σύμφωνη γνώμη των καλλιτεχνών, αποφάσισε την ματαίωση των συναυλιών που ήταν προγραμματισμένες στην Πάτρα 26 Αυγούστου και στα Ιωάννινα 1 Σεπτεμβρίου.

Έχοντας σαν προτεραιότητα την δημόσια υγεία ανανεώνουμε το ραντεβού μας όταν οι συνθήκες γίνουν ευνοϊκές και το επιτρέψουν. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων μπορούν να τα εξαργυρώνουν από σήμερα στα σημεία όπου τα προμηθεύτηκαν μέχρι την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου.

Οι ηλεκτρονικές αγορές θα εξαργυρωθούν αυτόματα μέσω του συ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν άρθρα σε αυτήν την κατηγορία. Εάν εμφανίζονται υποκατηγορίες σε αυτήν τη σελίδα, μπορεί να περιέχουν άρθρα.