Πα09252020

ΑνανέωσηΠε, 24 Σεπ 2020 4pm

GOING OUT

Με επιτυχία το αφιέρωμα του Χορευτικού Τμήματος του Δήμου Πατρέων στα παραδοσιακά καρναβάλια της Ελλάδος

Με επιτυχία το αφιέρωμα του Χορευτικού Τμήματος του Δήμου Πατρέων στα παραδοσιακά καρναβάλια της Ελλάδος

Στο πλαίσιο του «Φεστιβάλ Θεάτρου» που υλοποιείται από 21 έως 27 Σεπτεμβρίου και αποτελεί μια από τις δράσεις του έργου SPARC το οποίο χρηματοδοτείται από το επιχειρησιακό πρόγραμμα «Ευρωπαϊκή Εδαφική Συνεργασία – Interreg Greece – Italy 2014 – 2020», παρουσιάστηκε την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου με ξεχωριστή επιτυχία η δράση του Χορευτικού Τμήματος του Δήμου Πατρέων στην Αχάια Κλάους που αναστάτωσε ευχάριστα μεταμορφώνοντας την περιοχή σε πεδίο κεφιού αλλά και παρουσιάζοντας μια αυθεντικά παραδοσιακή στιγμή με την αναπαράσταση αποκριάτικων δρωμένων. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου Κώστα Πελετίδη και τ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πρόγραμμα Καλοκαιρινού Φεστιβάλ Καρναβαλιού & Φεστιβάλ Θεάτρου

Πρόγραμμα  Καλοκαιρινού Φεστιβάλ Καρναβαλιού  & Φεστιβάλ Θεάτρου

Συνέντευξη Τύπου για την ανακαίνιση των Παλαιών Σφαγείων και τις εκδηλώσεις του Καλοκαιρινού Φεστιβάλ Καρναβαλιού παραχώρησε σήμερα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου, ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης.

Παρόντες στην συνέντευξη ήταν ο Αντιδήμαρχος, Νίκος Ασπράγκαθος, η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης «Καρναβάλι Πάτρας, Ήρα Κουρή, η Διευθύντρια της Διεύθυνσης Αρχιτεκτονικού Έργου – Η/Μ του Δήμου, Ελένη Αλεξοπούλου, ο επικεφαλής της Διεπιστημονικής Ομάδας του έργου, Βασίλης Κοσμόπουλος και ο υπεύθυνος του προγράμματος SPARCαπό το Δήμο, Βασίλης Παπαϊωάννου.

 

Δευτέρα 21/9

-«Εκ-μαγεία»: Εικα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πάτρα: Aκυρώνεται η συναυλία των Ασλανίδου και Χατζηγιάννη

Πάτρα: Aκυρώνεται η συναυλία των Ασλανίδου και Χατζηγιάννη

H Lifeworks Productions μετά τις πρόσφατες εξελίξεις στο θέμα του κορωνοϊού και τις αντίστοιχες ανακοινώσεις των δήμων και της περιφέρειας, όπως και με την σύμφωνη γνώμη των καλλιτεχνών, αποφάσισε την ματαίωση των συναυλιών που ήταν προγραμματισμένες στην Πάτρα 26 Αυγούστου και στα Ιωάννινα 1 Σεπτεμβρίου.

Έχοντας σαν προτεραιότητα την δημόσια υγεία ανανεώνουμε το ραντεβού μας όταν οι συνθήκες γίνουν ευνοϊκές και το επιτρέψουν. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων μπορούν να τα εξαργυρώνουν από σήμερα στα σημεία όπου τα προμηθεύτηκαν μέχρι την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου.

Οι ηλεκτρονικές αγορές θα εξαργυρωθούν αυτόματα μέσω του συ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αναβάλλεται η συναυλία του Κωστή Μαραβέγια στην Πάτρα

Αναβάλλεται η συναυλία του Κωστή Μαραβέγια στην Πάτρα

Αναβάλλεται η συναυλία του Κωστή Μαραβέγια στην Πάτρα. Σύμφωνα με ανακοίνωση των διοργανωτών: "Οι νεότερες εξελίξεις και εξαγγελίες της κυβέρνησης για τις ανοιχτές εκδηλώσεις και συναθροίσεις κοινού μας φέρνουν εκ νέου στη δυσάρεστη θέση να αναβάλουμε μέχρι νεωτέρας τη συναυλία του Κωστή Μαραβέγια όπως επίσης και τη γενικότερη λειτουργία μας. Σας ζητάμε εκ νέου συγγνώμη και ελπίζουμε όλη αυτή η πρωτόγνωρη εμπειρία που ζούμε να τελειώσει σύντομα.

Τα φυσικά εισιτήρια επιστρέφονται στα σημεία από όπου και αγοράστηκαν. Τα εισιτήρια που αγοράστηκαν μέσω viva θα επιστραφούν...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

The Greek Concept at Disco Room

The Greek Concept at Disco Room

Η καλύτερη Ελληνική μουσική από τις δεκαετίες 60 εως και σήμερα , κάθε Πέμπτη στο Disco Room το καλύτερο club της πόλης από τον Dj Iwannhs Eustratiou
Πληροφορίες - κρατήσεις: 6944421616

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν άρθρα σε αυτήν την κατηγορία. Εάν εμφανίζονται υποκατηγορίες σε αυτήν τη σελίδα, μπορεί να περιέχουν άρθρα.