Σα02272021

ΑνανέωσηΣα, 27 Φεβ 2021 9am

Κορονοϊός: Οι περιοχές της Πάτρας που ανησυχούν περισσότερο τους ειδικούς

Ανησυχητικά είναι τα στοιχεία από την καταγραφή των περιοχών της Πάτρας που προέρχονται τα επιβεβαιωμένα περιστατικά κορονοϊου που χρήζουν νοσηλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες  από τους 27 νοσηλευόμενους ασθενείς με Covid -19 ο μεγαλύτερος αριθμός προέρχεται από το κέντρο της Πάτρας γεγονός που προβληματίζει ιδιαίτερα τους ειδικούς και το συνδυάζουν με τις εικόνες συνωστισμού στους εμπορικούς δρόμους. Επίσης, έχουν καταγραφεί κρούσματα από την περιοχή των Υψηλών Αλωνίων, του Ζαβλανίου, των Συχαινών και του Νότιου Τομέα.Ανησυχητικά είναι τα στοιχεία από την καταγραφή των περιοχών της Πάτρας που προέρχονται τα επιβεβαιωμένα περιστατικά κορονοϊου που χρήζουν νοσηλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες  από τους 27 νοσηλευόμενους ασθενείς με Covid -19 ο μεγαλύτερος αριθμός προέρχεται από το κέντρο της Πάτρας γεγονός που προβληματίζει ιδιαίτερα τους ειδικούς και το συνδυάζουν με τις εικόνες συνωστισμού στους εμπορικούς δρόμους. Επίσης, έχουν καταγραφεί κρούσματα από την περιοχή των Υψηλών Αλωνίων, του Ζαβλανίου, των Συχαινών και του Νότιου Τομέα.