Σα02272021

ΑνανέωσηΠα, 26 Φεβ 2021 7pm

ΣΚΕΑΝΑ: Πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η συγκέντρωση διαμαρτυρίας του ΣΚΕΑΝΑ με αφορμή τον αποκλεισμό των περισσότερων επιχειρήσεων εστίασης από την επιστρεπτέα προκαταβολή 5.

Στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης συγκεντρώθηκαν πολλοί από τους επαγγελματίες της εστίασης της Πάτρας για την κατάσταση που επικρατεί στον κλάδο, ο οποίος με τον αποκλεισμό των περισσοτέρων από την επιστρεπτέα προκαταβολή 5 δέχθηκε την “χαριστική βολή” όπως ανέφεραν.

Η ανακοίνωση του ΣΚΕΑΝΑ

“Καταστήματα κλειστά για 3 μήνες, τεράστιες υποχρεώσεις, πάγια, συντηρήσεις, διαβίωση των οικογενειών μας και πήραμε….. ΤΙΠΟΤΑ. Από σήμερα, βουβαμάρα, ζώνη λυκόφωτος, οι περισσότερες επιχειρήσεις μας απ’ έξω ή  με επιστρεπτέα ποσά κοροϊδίας. Σήμερα  δόθηκε η χαριστική βολή στον κλάδο καθώς εγείρεται σοβαρό θέμα επιβίωσής μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κυβέρνηση που αφήνει λεηλατημένα τα μαγαζιά και τα σπίτια μας  χωρίς να φταίμε εμείς. Δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια, όπως και όποτε χρειάστηκε. Ξεκινάμε από αύριο με παρέμβαση- επίσκεψη διαμαρτυρίας στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση.”