Σα02272021

ΑνανέωσηΣα, 27 Φεβ 2021 9am

Πάτρα: Η αφετηρία για τους πυροβολισμούς στον κόμβο Κουρτέση – Τι εξετάζει η αστυνομία

Σε προσωπικές διαφορές με αφετηρία ένα περιστατικό ξυλοδαρμού που σημειώθηκε το καλοκαίρι, φέρεται να αποδίδεται σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η αιματηρή συμπλοκή το απόγευμα της Δευτέρας στον Κόμβο Κουρτέση στην Πάτρα, με νεκρό τον 32χρονο Μάριο Μετάι Αλβανικής καταγωγής που πυροβολήθηκε εξ επαφής στο κεφάλι από τον ομοεθνή του Α.Μ. 26 ετών, που διαφεύγει της σύλληψης.
Η επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε προ 10ημερου, ο αδελφός του θύματος, έχει μπει στο μικροσκόπιο της Ασφάλειας Πατρών και εξετάζεται το ενδεχόμενο πιθανής σύνδεσης με το προχθεσινό επεισόδιο.

Μετά την είδηση του θανάτου του 32χρονου, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει με βεβαιότητα το ενδεχόμενο να υπάρξουν αντίποινα. Από αστυνομικούς κύκλους πάντως εκφράζεται η εκτίμηση, ότι η δολοφονία του νεαρού Μάριου, δεν θα αποτελέσει αφορμή για ν΄ανοίξει νέος γύρος αντιπαραθέσεων. Τα στοιχεία από την μέχρι τώρα έρευνα «δείχνουν», ότι το περιστατικό δεν έχει καμία σχέση με δραστηριότητες ή άτομα που πιθανώς συνδέονται με τον χώρο της νύχτας.Την ίδια ώρα, άνθρωποι που γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις ανέφεραν «Δεν υπάρχει μπραβιλίκι τώρα στην Πάτρα. Δεν αποτελούν συνέχεια κάποιων».