Τρ01192021

ΑνανέωσηΤρ, 19 Ιαν 2021 11am

ΠΑΤΡΑ: «Υπό κλοιό» οι ληστές των ΑΤΜ της Περιβόλας!

Το κλεμμένο τζιπ, μάρκας BMW, των ληστών οι οποίοι χαράματα της 5ης Σεπτεμβρίου «σήκωσαν» 242.000€ από τα τρία ΑΤΜ του εμπορικού κέντρου της Περιβόλας, σύμφωνα με ηλεγμένες πληροφορίες μας, έχει «μιλήσει»! Οπως είναι γνωστό οι πέντε κουκουλοφόροι και μαυροντυμένοι δράστες εγκατέλειψαν το τζιπ στον Νέο Ερινέο, όπου το βρήκαν άνδρες της Ασφάλειας της Πάτρας. Το όχημα μεταφέρθηκε στα εγκληματικά εργαστήρια στα εγκληματικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ στην Αθήνα για να εντοπισθούν δακτυλικά αποτυπώματα και δείγματα DNA.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μας, τα στοιχεία που εντοπίστηκαν παραπέμπουν σε συγκεκριμένη σπείρα, που εδρεύει στην Αθήνα και επιδίδεται σε τέτοιες «καταδρομικές» επιθέσεις σε ΑΤΜ έχοντας πολύ καλή τεχνογνωσία στις εκρήξεις.

Η εν λόγω σπείρα είναι «υπό κλοιό» τις τελευταίες εβδομάδες και αυτός είναι ο λόγος που δεν κατεγράφη έκτοτε στο αστυνομικό δελτίο άλλη παρόμοια «επιδρομή» σε ΑΤΜ. Μάλιστα οι ερευνητές-αστυνομικοί της υπόθεσης έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι είναι η ίδια σπείρα που πέντε 24ωρα νωρίτερα είχε ανατινάξει το ΑΤΜ, που λειτουργούσε δίπλα από υπεραγορά τροφίμων στην οδό Πατρών της Κορίνθου.

Ο κλοιός της ΕΛΑΣ, όπως προαναφέραμε, έχει την έννοια ότι οι συνεργαζόμενες υπηρεσίες Ασφάλειας Αττικής και Πάτρας, γνωρίζουν ονόματα και διευθύνσεις και πασχίζουν για το «δέσιμο» της υπόθεσης!