Τε05272020

ΑνανέωσηΔε, 25 Μαϊ 2020 11pm

Έφυγε" ξαφνικά από τη ζωή η Πρεσβυτέρα Σοφία Σκιαδαρέση

Σοκ στην τοπική κοινωνία της Πάτρας, η είδηση για τον ξαφνικό χαμό της Σοφίας Σκιαδαρέση. Η εκλιπούσα άφησε την τελευταία της πνοή ξαφνικά και ενώ βρισκόταν στο εξοχικό σπίτι της στα Αραχωβίτικα.

Η πρεσβυτέρα Σοφία Σκιαδαρέση ήταν σύζυγος του προϊσταμένου του Ιερού Ναού του Αγίου Ανδρέου Πατρών και υπευθύνου Τύπου της Μητροπόλεως Πατρών, Πρωτοπρεσβύτερου π. Νικολάου Σκιαδαρέση, υπέστη σύμφωνα με πληροφορίες, ανακοπή καρδιάς. Αν και μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο ήταν ήδη αργά και δεν κατέστη δυνατό να την επαναφέρουν στη ζωή.

Με τον π. Νικόλαο είχαν αποκτήσει τρία, τον Σπύρο Σκιαδαρέση που είναι καθηγητής θεολόγος, ιεροψάλτης και Περιφερειακός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης, τον Γιώργο και τη Μαρία.

Καταγόταν από την Σύρο ενώ αδελφός της και μάλιστα δίδυμος ήταν ο μακαριστός μητροπολίτης Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης, Παύλος που εκοιμήθη μόλις πριν από λίγους μήνες.

Η κηδεία της θα τελεστεί την Τετάρτη στις 4 μ.μ. από τον νέο Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα και η ταφή της θα γίνει στο Κοιμητήριο Ζαρουχλείκων.