Δε11182019

ΑνανέωσηΔε, 18 Νοε 2019 6am

Προσελήφθησαν ως καθαρίστριες… και τις έκαναν τηλεφωνήτριες! Όργιο ρουσφετιών καταγγέλλουν εργαζόμενοι του ΠΓΝΠ

Όπως δηλώνουν  παλιοί συνδικαλιστές και γνωρίζοντες αρκετά καλά τις εσωτερικές διαδικασίες του Νοσοκομείου, το τελευταίο χρονικό διάστημα «μπάζουν κόσμο και από τα παράθυρα». Με την τελευταία προκήρυξη ΣΟΧ2 Α/2018 προσελήφθησαν 122 άτομα κατηγορίας Υ.Ε. κλάδου Προσωπικού Καθαριότητας για να καλύψουν τον ευαίσθητο τομέα της καθαριότητας του νοσηλευτικού ιδρύματος. Και λέμε ευαίσθητο διότι θερίζουν οι θάνατοι από ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις στα νοσοκομεία.

Ομως σε κάποιους φαίνεται να μην «καίγεται καρφάκι» και βρήκαν τρόπο να βολέψουν «ημετέρους» και δια της πλαγίας να τοποθετήσουν άτομα σε άλλα πιο αναβαθμισμένα πόστα.

Άτομα τα οποία προσελήφθησαν σχετικά πρόσφατα μετακινήθηκαν σχεδόν άμεσα από την καθαριότητα στο τηλεφωνικό κέντρο του ΠΓΝΠ ως τηλεφωνήτριες (;) με αποτέλεσμα να λείπουν από τα πόστα τους.

Η εντολή για αυτές τις παράνομες μετακινήσεις δεν είναι ακόμα γνωστό αν δόθηκε «άνωθεν» ή αν υπήρξε ενδονοσοκομειακή «συνεννόηση».

Οι «κακές οι γλώσσες» επιρρίπτουν ευθύνες στο τμήμα επιστασίας. Όπως και να χει το πράγμα η υπόθεση χρήζει περεταίρω διερεύνηση.