Τε11252020

ΑνανέωσηΤρ, 24 Νοε 2020 7pm

ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ναυπακτία: Εδειχνε τα γεννητικά του όργανα… σε 14χρονη!

Ναυπακτία: Εδειχνε τα γεννητικά του όργανα… σε 14χρονη!

34χρονος Έλληνας προσέγγισε 14χρονη μέσω του προφίλ της σε κοινωνικό δίκτυο και τις έκανε σεξουαλικές προτάσεις δείχνοντά της τα…γεννητικά του όργανα. Το περιστατικό έγινε στην ευρύτερη περιοχή της Ναυπακτίας και η οικογένεια της ανήλικης κατήγγιλε το περιστατικό στην Αστυνομία.

Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες από αστυνομικούς του Τμήματος Ναυπάκτου σε συνεργασία με συναδέλφους τους της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με αποτέλεσμα ο δράστης να εντοπιστεί και να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία του.

Μετά την ταυτοποίηση των στοιχείων του, οι αστυνομικοί συνέταξαν δικογραφία σε βάρος του, με τις κατηγορίες της προσβολής ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σκότωσε 44χρονη Πατρινή μπροστά στην κόρη τους

Σκότωσε 44χρονη Πατρινή μπροστά στην κόρη τους

Σοκαρισμένος είναι άπαντες στην ενότητα του Πύργου Διρού στη Μάνη από τη δολοφονία της 44χρονης Πατρινής Χρυσοβαλάνης Πολύζου από τοντροτροφό της με κυνηγετική καραμπίνα. Η γυναίκα γυναικα καταγετο από την χω της Αχαϊας.

Το φονικό εκτυπωση διαθεσιμες 22:00 χ απαιτούν το χρόνο. Στοιχεία προσεονταν ο 44χρονος δράστης, η σύζυγός του και η 15χρονη κόρη των. Προβλήματα με συγγενείς της καθιερωμένης, που διαθέτουν φιλοξενούν το αποτέλεσμαλικοχρόν, ο 44χρονος πήρε το κυνηγετικό του όπλο από το υπάλληλο και τα χρώματα που είχαμε τη φωνή.

Το 15χρονο διαθεσιμότητας να αποτρέψει το παιχνίδιραίο και να αποσπά το όπλο από τον πατέ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

“Εφυγε” ο θεολογος Σωκράτης Νίκας

“Εφυγε” ο θεολογος Σωκράτης Νίκας

Έφυγε  από τη ζωή ο Πατρινός Θεολόγος και πρώην σχολικός σύμβουλος Σωκράτης Νίκας. Γενιές Πατρινών τον είχαν καθηγητή σε πολλά σχολεία της Πάτρας. Υπήρξε εκ των κορυφαίων Θεολόγων και εκπαιδευτικών της περιοχής, όντας «Θεολόγος της απελευθέρωσης».

Πραγματοποιούσε ομιλίες -διαλέξεις του για θέματα Θεολογίας ενώ παράλληλα, είχε ασχοληθεί και με τη συγγραφή θεολογικών βιβλίων, όπως «Από την αγάπη έως στην αιωνιότητα», «Παιδικό Συναξάρι», «Γάμος», «Βάπτιση», «Θεία Ευχαριστία», κ.ά. Με τη σύζυγό του Ευτυχία απέκτησαν τρία παιδιά την Ευαγγελία, τον Μιλτιάδης (ηθοποιό) και τον Στέφανο.

Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

“Ντου” της Αστυνομίας σε καφέ της Ρήγα Φεραίου

“Ντου” της Αστυνομίας σε καφέ της Ρήγα Φεραίου

“Ντου” σε καφέ τα οποία προσφέρουν take away ροφήματα ή delivery κάνει η Αστυνομία. Πριν λίγο δόθηκε σήμερα για συγκέντρωση πολλών ατόμων σε καφέ της Ρήγα Φεραίου. Ανδρες της ομάδας ΔΙΑΣ σπεύδουν στο σημείο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΕΥΑΠ: Τα προβλήματα συνεχίζονται! Πάλι χωρίς νερό μεθαύριο

ΔΕΥΑΠ: Τα προβλήματα συνεχίζονται! Πάλι χωρίς νερό μεθαύριο

Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι «την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020, από τις 8 π.μ. έως τις 2 μ.μ., λόγω εργασιών αντικατάστασης δικτύου θα υπάρξει πλημμελής έως και πλήρης διακοπή υδροδότησης στην περιοχή της ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ και συγκεκριμένα στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ-ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΑΙΤΩΛΟΥ-ΝΕΟΦ. ΒΑΜΒΑ-ΠΙΤΤΑΚΟΥ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ-ΖΗΝΩΝΟΣ-ΑΝΑΧΑΡΣΕΩΣ-ΛΥΣΣΑΝΔΡΟΥ-ΤΑΥΡΟΜΕΝΕΩΣ-ΓΛΑΥΚΩΝΟΣ-ΕΥΡΥΒΙΑΔΟΥ-ΚΥΝΑΙΓΕΙΡΟΥ-ΛΕΩΝΙΔΟΥ-ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ