Πε07092020

ΑνανέωσηΠε, 09 Ιουλ 2020 2pm

Το «The Bridge Experience» επέστρεψε πιο συναρπαστικό από ποτέ!

Το «The Bridge Experience», το μεγαλύτερο γεγονός του μαζικού αθλητισμού πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Πάτρα. Το ενδιαφέρον αποδείχθηκε τεράστιο και δεκάδες Πατρινοί και όχι μόνο, άνθρωποι που αγαπούν την άσκηση, αλλά και άλλοι που έχουν πλέον καταλάβει τη σημασία της, έλαβαν μέρος σε ένα από τα πιο σπουδαία event της Αχαϊκής πρωτεύουσας.

Το φετινό "The Bridge Experience" ήταν χωρισμένο σε δύο βασικά μέρη, στο κολυμβητικό που έλαβε χώρα το Σάββατο στις 8 Ιουνίου και το δρομικό της Κυριακής (9 Ιουνίου).

Αξίζει να υπογραμμιστεί ο πλούσιος κοινωνικός χαρακτήρας του καθώς για άλλη μία χρονιά μέρος των εσόδων της διοργάνωσης θα διατεθεί σε Ενώσεις και Φορείς όπως η «Αριστεία και Θάλασσες» (ExcellenSeas), οι «Lilly’s Warriors» αλλά και η παιδική κατασκήνωση του Δήμου Πατρέων.Να σημειώσουμε πως στην κατηγορία των 5 km τρεις πρώτοι αναδείχθηκαν οι Παναγιώτης Διονυσακόπουλος, Βασίλειος Παπαδόπουλος και Βασίλειος Βαλάχας, στην κατηγορία των 9 km οι Ιωάννης Κανελλόπουλος, Σωτήρης Μπιλιάνος και Βαγγέλης Μπατάλης ενώ στα 21km οι Κώστας Βανδώρος, Λεωνίδας Τζωρτζάκης και Δημήτρης Κονομής.